Eigen formules

boon’s markt

In 1888 stapt Elisabeth Boon vanuit Kinderdijk op de Lekboot naar Rotterdam. In Rotterdam koopt zij verschillende soorten snoep waarmee zij een snoepwinkeltje begint. Haar winkeltje is een succes en groeit gestaag. Generatie na generatie wordt haar winkel uitgebouwd en het wordt een heuse onderneming.

De uitgangspunten van de winkel zijn vanaf dag 1: “goed luisteren naar wat klanten willen”. En vanuit dat punt werken wij nog steeds. We hebben bijzondere supermarkten met lekker veel vers (en vers is ook echt vers bij ons). Maar we hebben ook een enorme keuze aan dagelijkse boodschappen voor scherpe prijzen. Het lekkerste vers, heel voordelig: het kan wèl.

www.boonsmarkt.nl

mcd supermarkt

MCD-supermarkten is goed vertegenwoordigd in Zuid-West Nederland. In 1966 is MCD ontstaan toen de vrienden Marius en Cornelis een aardappelschuur huurden en er een winkel begonnen. Half jaren ‘70 hadden zij meerdere winkels die zij verkochten aan de familie Boon die de MCD uitbreidde met meer winkels. De kwaliteit van het assortiment heeft altijd voorop gestaan. Wij werken daarom samen met de beste bakkers, vleeswarenspecialisten en kaasmeesters. Maar we zorgen er niet alleen voor dat onze klanten altijd de allerbeste kwaliteit kopen, ook besteden wij aandacht aan de kwaliteit van de dienstverlening en service.

www.mcd-supermarkt.nl

boon’s pitstop

In 2019 opende de eerste Boon’s Pitstop in Amsterdam-Noord haar deuren, waarna de volgende winkel in Rotterdam in januari 2020 volgde. Deze nieuwe gemaksformule richt zich vooral op de on-the-go consument. Met een wake-up-deal, lunchdeal, fruitdeal en mealdeal is er elk moment van de dag een passende maaltijd (mét drinken) te verkrijgen. Het assortiment vers belegde broodjes en verse maaltijden wisselt regelmatig en de drankjes, (speciaal)bieren en wijnen staan altijd koud. Even bijtanken? Maak een Pitstop!

www.boonspitstop.nl