Ons verhaal

Boon Food Group is een familiebedrijf dat al meer dan 130 jaar bestaat. Vanuit ons hoofdkantoor en distributiecentrum in Dordrecht leveren wij elke dag levensmiddelen en verse producten aan supermarkten. Vanuit Dordrecht wordt de dagelijkse goederenstroom met behulp van ons eigen vrachtwagenpark naar de winkels verzorgd. Wij stellen elke dag alles in het werk om de supermarkten waaraan wij leveren, optimaal te laten excelleren richting hun klanten.

Als Boon Food Group exploiteren wij 2 supermarktketens: MCD Supermarkt en Boon’s Markt. Dit zijn beide full-service supermarkten waarbij vers en service hoog in het vaandel staan. De plannen liggen klaar om alle MCD supermarkten in de komende jaren om te bouwen tot Boon’s Markten. Boon’s Markt draagt uit de lokaalste supermarkt te zijn. Dit houdt onder meer in dat elke Boon’s Markt inspeelt op de wensen van de consument door lokale producten in het assortiment op te nemen en buurtinitiatieven te ondersteunen.

Superunie is de overkoepelende inkooporganisatie die ook ons bedrijf vertegenwoordigt. Door de scherpe prijsafspraken die Superunie maakt met leveranciers, kunnen wij deze producten voor een goede prijs in de winkel aanbieden aan de consument. Daarnaast is Superunie leverancier van ons huismerk: g’woon. G’woon biedt een breed assortiment dagelijkse producten.