Organisatie

Zorgboodschap

Zorgboodschap bezorgt boodschappen, (dieet)maaltijden en huishoudelijke artikelen aan de gezondheidszorg en detailhandel. Zorgboodschap levert 6 dagen per week aan ruim 4.000 klanten. Wij zijn er trots op dat Zorgboodschap onderdeel uitmaakt van Boon Food Group. Wij leveren dagelijks alle (verse) producten aan deze organisatie.

Dagelijks bezorgen 80 vrachtwagens de producten door het hele land. De 3 distributiecentra zijn zo verspreid over het hele land (Sassenheim, Meppel en Helmond) dat de distributie snel en makkelijk gaat. Levensmiddelen worden zowel in grote als kleine verpakkingen geleverd. Hierdoor is Zorgboodschap niet alleen groothandel, maar ook supermarkt.

Klanten kunnen in de webshop van Zorgboodschap boodschappen en (dieet)maaltijden bestellen die de volgende dag geleverd worden. Zorgboodschap neemt hiermee een deel van de zorg van patiënten en ondernemers uit handen. Doordat er kleine hoeveelheden kunnen worden besteld, wordt voedselverspilling tegengegaan.

 

NLFood

Wij leveren ook goederen aan bedrijven die zich bezighouden met de export ervan zoals NLFood.

Het handelsbedrijf NLfood is gespecialiseerd in de export van Nederlandse en andere Europese non-food producten en voedselproducten naar de rest van de wereld. Ontstaan doordat een vriend van de eigenaar van NLFood Nederlandse producten miste, is het bedrijf uitgegroeid tot een bedrijf met veel vaste klanten in de wereldwijde voedselmarkt.

 

 

groothandel

Naast de distributie van levensmiddelen aan onze eigen supermarktformules, distribueren wij ook goederen naar andere kanalen. Wij leveren onder meer aan supermarktketens als Sahan, 2 Brüder en Ter Huurne. Deze winkelketens zijn zelfstandige ondernemers die hun goederen bij ons afnemen.

 

 

BFG trading

Omdat we kennis over export ook graag in eigen huis wilden hebben, is in 2019 onze exportafdeling opgericht: BFG Trading. We groeien hard met elke maand nieuwe klanten en landen waarnaar we goederen versturen. We hopen door onze interne processen steeds beter op elkaar af te stemmen onze retailtak wereldwijd uit te breiden.